Doet u ook mee?


Gemeenten hebben dit jaar meer taken gekregen, onder andere op het gebied van ondersteuning. Voor de uitvoering van deze taken is minder geld beschikbaar dan voorheen. Dit is ook het geval voor de dagopvang en dagbesteding in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Als gemeenten zijn we daarom samen op zoek naar mogelijkheden om deze voorzieningen goedkoper, praktischer en dichter bij huis te organiseren.

We hebben JSO gevraagd de behoeften in beeld te brengen van cliënten in onze regio, maar ook van hun familie en mantelzorgers en van inwoners die graag gebruik willen gaan maken van dagbesteding of dagopvang. Voor deze inwoners heeft JSO een vragenlijst gemaakt die mensen zelf online kunnen invullen. Wie wil, kan hulp krijgen bij het invullen. Ook gaat JSO enkele gesprekken voeren, op locatie of bij mensen thuis.

Heeft u een indicatie voor dagbesteding of dagopvang? Zou u gebruik willen maken van de dagopvang of dagbesteding? Bent u een familielid of mantelzorger van iemand die naar de dagbesteding of dagopvang gaat? Dan stellen we het zeer op prijs als u een vragenlijst invult op www.jso.nl/vragenlijst en/of iemand anders attent maakt op dit onderzoek.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor hulp bij het invullen of voor een gesprek? Neemt u dan contact op met Rita van den Berg (JSO), e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mobiel: 06 527 526 06.